O tânără în vârstă de 24 de ani, din Craiova, a fost reținută de către polițiști, joi, după ce oamenii legii au constatat faptul că aceasta a fost prinsă, din 2017 până în prezent, comercializând în mod repetat țigări de contrabandă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a menționat faptul că femeia a fost prinsă cu țigări de contrabandă la vânzare, de 17 ori.

„Ieri, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 4 percheziții domiciliare, fiind vizate locații despre care existau indicii că ar fi fost folosite de persoane care comercializau ţigări provenite din contrabandă. În urma activităţilor desfăşurate, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova, poliţiştii de la economic au luat măsura reţinerii faţă de o tânără de 24 de ani, din Craiova, care, începând cu anul 2017 şi până în prezent, a fost depistată de 17 ori comercializând ţigări provenite din contrabandă, întreaga cantitate identificată asupra celei în cauză fiind de 427 pachete de ţigări”, a declarat Grădinaru.

Tânăra va fi prezentată unităţii de parchet competente, cu propunerile corespunzătoare, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentFestivalul Național „Ioana Radu”, la Craiova
Articolul următorFOTO. „Scorpionii Albaștri” au revenit la Craiova după șase luni petrecute în Polonia