Mai multe aparate electronice, obiecte sanitare, mobilier și aproximativ 300 de metri pătrați din acoperiș făcut scrum, acestea sunt pagubele incendiului izbucnit joi seară la hala din Piața Veche din Craiova. 

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, și interiorul halei a fost degradat, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați. Pompierii au acționat cu cinci autospeciale, la un moment dat existând riscul extinderii focului la o clădire din apropiere în care funcționează mai multe birouri.

„A ars acoperișul confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 300 metri pătrați, textile și carton. S-au degradat zugrăveala de pe pereți și tavane pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, aparate electronice, obiecte sanitare și mobilier”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

Referitor la cauza izbucnirii incendiului este vorba despre „flacăra -lumânare(foc deschis în spații închise), primul material care s-a aprins fiind din hârtie sau carton”, a mai spus reprezentantul ISU Dolj.

 

Articolul precedentUn șofer în vârstă de 21 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina, la Teasc
Articolul următorFestivalul Național „Ioana Radu”, la Craiova