Absolvenţii claselor a VIII-a şi a XII-a, din județul Dolj, care au reuşit să obţină nota maximă la Evaluarea Naţională şi la examenul de bacalaureat, au primit, marți, sumele de bani promise de Guvernul României.

Ceremonia de premiere a avut loc la sediul Inspectoratului Școlar Dolj, absolvenţii clasei a VIII-a primind câte o mie de lei şi cei de clasa a XII-a, câte 3.000 de lei.

Elevii au fost felicitaţi de către conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dolj, fiind încurajați să continue pașii necesari până la atingerea obiectivelor finale. „Inspectoratul Școlar Județean Dolj a găzduit festivitatea de premiere a absolvenților care au obținut media 10.00 la Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a din anul 2018 și la Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018. Ministerul Educației Naționale premiază absolvenții care au obținut medii maxime, în semn de apreciere a performanțelor realizate”, a spus Nicoleta Lițoiu, purtătorul de cuvânt al ISJ Dolj.

La nivelul județului Dolj, 24 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut punctaj maxim la Evaluare și două absolvente de clasa a XII-a au avut media 10 la Bacalaureat.

 

 

Articolul precedentABA Jiu, despre situația de la Cârcea: „S-a diminuat cantitatea de biodiesel care plutește la suprafața apei”
Articolul următorCăldura în Craiova, furnizată și în această iarnă tot de Complexul Energetic Oltenia. Se caută variante pentru a pune pe picioare termoficarea din municipiu