Peste 400 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dolj vor actiona, înepând de astăzi până duminică, pentru a asigura ordinea și siguranța publică pe raza întregului județ, anunță reprezentanții instituției. 

Potrivit informării IPJ Dolj, polițistii acționează în sistem integrat, împreuna cu jandarmi, polițiști locali și militari, una dintre principalele misiuni fiind descurajarea persoanelor care intenționează să efectueze deplasări din alte motive decât cele prevăzute în ordonanțele militare.

„În acest sens, reamintim faptul că persoanele depistate că încalcă prevederile ordonanțelor militare riscă sancțiuni contravenționale cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei. Asadar, in judet au fost organizate filtre dar si patrule mobile care vor efectua verificari in vederea asigurarii respectarii prevederilor legale si totodata vor asigura interventia la evenimentele sesizate”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Alături de efectivele din cadrul dispozitivului de ordine publică se vor afla și luptătorii de acțiuni speciale din cadrul poliției și jandarmeriei.

Articolul precedentVIDEO. Comisarii de la Protecția Consumatorului au verificat două piețe din Craiova. Amenzi pentru neregulile găsite
Articolul următorCOVID-19 în județul Dolj: Numărul îmbolnăvirilor în creștere