Noi cazuri de COVID-19 au fost confirmate, în județul Dolj, în ultimele 24 de ore, bilanțul ajungând, vineri, la 123 de persoane infectate cu acest nou virus. 

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în județul Dolj sunt raportate, de la începutul pandemiei de coronavirus, până în prezent, 123 de cazuri de Covid-19.

Între persoanele infectate cu acest nou virus se găsesc 28 de jandarmi, un polițist, patru cadre medicale, o angajată DGSPC Dolj(soția polițistului).

Mai multe anchete epidemiologie sunt în derulare, iar acolo unde situația a impus-o persoanele care au fost contact direct cu cele cărora testul le-a ieșit pozitiv sunt în izolare la domiciliu.

La nivel național, au fost confirmate 327 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, bilanțul total ajungând la 12.567.

Articolul precedentDolj: Sute de polițiști, jandarmi, militari și luptători de acțiuni speciale vor împânzi județul până duminică
Articolul următorFamilia unei paciente decedate la Spitalul Județean de Urgență Craiova, nemulțumită că nu o poate lua pe femeie acasă. Ce spune conducerea instituției și de ce cazul a devenit unul medico-legal