Doi tineri din Caracal au fost arestaţi preventiv, miercuri, fiind acuzaţi că ar fi comercializat două kilograme de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Locuinţa unuia dintre ei a fost percheziţionată, cu o zi înainte, de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Olt.

Potrivit unui comunicat remis de Poliţia Română, marţi, s-a efectuat o percheziție, la locuința unei persoane bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Acţiunea a fost făcută de polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor DIICOT – BT Olt. La acțiuni au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

De asemenea, au pus în executare 7 mandate de aducere.

„Din anchetă au rezultat indicii că două persoane, cu vârstele de 26 și 29 de ani, ambele din județul Olt, începând cu anul 2017, ar fi comercializat aproximativ două kilograme de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt”, se arată în comunicatul citat.

Miercuri, pe numele celor doi tineri au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, aceștia fiind cercetați pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Articolul precedentPoliţist din Olt, mort după ce i s-a făcut rău la serviciu
Articolul următorVIDEO. Profesoară bătută de mama unui elev, pe treptele Primăriei Craiova