Deputatul USR de Dolj, Adrian Claudiu Prîsnel, s-a plâns, pe contul său de Facebook, că nu a putut să depună pângeri penale împotriva a trei primari PSD, pentru ceea ce s-a întâmplat la alegerile europarlamentare, pentru că Parchetul Dolj are program cu publicul doar o oră pe zi.

Parlamentarul a ameninţat că va depune o plângere la Inspecţia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

„Azi la Parchetul General din Craiova e închis, Prim Procurorul e in concediu! Am fost, împreună cu colegii de la PLUS Dolj să depunem plângerile penale împotriva primarilor din Botoșești Paia, Cârcea, Ișalnița și Caraula, iar secretarele s-au înfuriat că am trecut de pază. La Parchetul din Dolj plângerile cetățenilor se pot înregistra doar de la ora 12.00 la 13.00, de luni până vineri. E de mirare că toate dosarele importante ajung la București și că la Dolj infractorii rămân liberi? Voi face o sesizare către Inspecția Judiciară din CSM, justiția trebuie să înceapă să funcționeze și aici!“, a spus Prîsnel.

Articolul precedentLia Olguţa Vasilescu îşi pierde funcţiile, după căderea lui Dragnea din fruntea PSD
Articolul următorSportivul paralimpic Theodor Matican, cetățean de onoare al Craiovei