Doi tineri în vârstă de 21 şi 24 de ani, din comuna Drăgoţeşti, judeţul Dolj, au fot reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi unei instanţe pentru arestarea preventivă după ce au furat bijuterii în valoare de 90.000 lei, dintr-o locuinţă din Balş.

Poliţiştii i-au prins în comuna Voineasa, iar unul dintre suspecţi a încercat să ascundă în pământ o brăţară de aur.

„În momentul în care tinerii au observat reprezentații legii, au încercat să fugă, însă au fost imobilizați de polițiști, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt. Unul dintre tineri ar fi încercat să ascundă în pământ o brățară din aur, însă a fost observat de oamenii legii, care au recuperat obiectul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Polițiștii au efectuat și o percheziție domiciliară, unde au fost găsite obiecte care ar fi putut fi folosite la comiterea furtului: cagule și mănuși.

Oamenii legii spun că cei doi ar fi pătruns într-o locuință din orașul Balș, vineri, de unde ar fi furat mai multe bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 90.000 de lei.

Aceștia ar fi pătruns în locuință în momentul în care proprietara era plecată de acasă, ușa de acces nefiind asigurată corespunzător.

„În urma activităților desfășurate în cursul acestei zile, polițiștii au recuperat prejudiciul în proporție de 90%, care a fost restituit părții vătămate. În cursul acestei zile, tinerii urmează să fie prezentați Judecătoriei orașului Balș, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru a stabili întreaga activitate infracțională”, a mai declarat reprezentantul Poliţiei.

Articolul precedentAeroportul Internațional Craiova se dezvoltă
Articolul următorBugetul alocat județului Dolj nu permite ca administrația județeană să facă investiții. Cel mai mare dezastru este la „protecția socială”