Cultivatorii de pepeni din Dăbuleni își apără brandul, pepenele verde, după ce Mădălin Ionescu, fost prezentator de emisiuni, a ieșit public și a spus că are probleme de sănătate cauzate de consumul acestui fruct. Ionescu a spus că a cumpărat pepenele din piață, de la producători, și imediat după ce a mâncat a început să se simtă rău, ajungând la spital.

După ce au tot văzut că sunt acuzați că injectează lubenițele, pentru a le forța creșterea și coacerea, cultivatorii de pepeni au venit cu explicații în acest sens, pe pagina de socializare „Pepene de Dăbuleni”.

„Pepene de Dăbuleni proaspăt, de la Piața Obor. Are un gust atât de dulce, din experiența personală, vă spun că toată vara n-am mâncat pepene mai bun ca acum. Domnul Madălin Ionescu minte cu nerușinare, la TV, că s-a intoxicat de la pepene. Noi mâncăm zilnic încă din iunie și nu s-a intoxicat nimeni, nici din familie, nici dintre clienții noștri, fiindcă mereu revin la noi să cumpere și spun că sunt nemaipomeniți. Oameni buni nu mai credeți ce se spune acum! Ocupați-vă timpul cu lucruri mai interesante pentru viața voastră! Vă așteptăm în continuare la piețe, vă garantăm că produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și la fel de naturale cum au fost dintotdeauna”, este mesajul reprezentantului unuia dintre cultivatorii de pepeni din Dăbuleni.

La ora actuală, pepenii din Dăbuleni se vând în mai multe locuri din țară, foarte mulți cultivatori doljeni fiind prezenți în piețele din București.

Articolul precedentZeci de avansări în grad la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj
Articolul următorUn consilier din Slatina a iniţiat un proiect de hotărâre pentru a muta o bancă din faţa unui bloc