Două femei în vârstă de 30 şi 36 de ani, din Craiova, au fost reţinute, marți, fiind depistate în flagrant, în timp ce ar fi încercat să fure dintr-o locuinţă, din Craiova.

Poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în curtea locuinţei unei persoane din localitate, ai intrat două femei, fără drept.

„Persoanele în cauză au fost depistate în flagrant în timp ce se aflau în imobil, poliţiştii stabilind faptul că cele două femei de 30 şi 36 de ani, din Craiova, ar fi pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de acces, cu intenţia de a sustrage bani. Astfel, în urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cele două femei bănuite de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat, urmând ca, în cursul acestei zile, persoanele în cauză să fie prezentate unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Articolul precedentManagerul CEO promite că se reia livrarea agentului termic, în Craiova, în noaptea de miercuri spre joi
Articolul următorDebranșarea de la sistemul public de încălzire, soluție pentru tot mai mulți craioveni. Aceștia speră ca Termo Craiova să renunțe la condiții