Un copil în vârstă de cinci ani a ajuns la spital, joi dimineață, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism, șoferul vinovat de producerea accidentului fugind de la locul producerii evenimentului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a precizat faptul că accidentul s-a produs DN 56, în comuna Podari din județul Dolj, existând un suspect în acest caz. Persoana respectivă încă se sustrage cercetărilor.

„Un autoturism circula dinspre Craiova, a încercat să efectueze manevra la stânga, nu s-a asigurat și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, din sens opus, condus de un bărbat de 30 ani, din Podari. A fost transportat la spital un copil de 5 ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar. Din primele informații, minorul a fost rănit ușor. Șoferul vinovat a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției”, a declarat Gîrd.

Aceasta a mai spus că în cauză a fost deschis dosar penal pentru părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentDulcețurile și murăturile pregătite în comuna Desa, produse tradiționale atestate
Articolul următorPeste 120 de artizani la Târgul Meșterilor Populari de la Craiova