Lucrările de reabilitare a bazinului de înot din incinta Colegiului „Carol I” din Craiova sunt în plină desfășurarea, edilul urbei, Mihail Genoiu, anunțând, în urma unei vizite de lucru, că exteriorul este apropae finalizat, urmând amenajările interioare.

Mihail Genoiu a dat asigurări că acest bazin, nefolosit de peste 18 ani, va fi dat în folosință anul viitor.

„Deși sunt foarte complicate, lucrările la Bazinul de înot de la Colegiul Carol I avansează. În acest moment se termină exteriorul și se lucrază la tavan, la acoperiș. Imediat după se încep amenajările interioare – gresie specială pentru piscine, faianță, vopsea rezistentă la umezeală. Anul viitor vom reda elevilor de la Colegiul Carol I acest obiectiv extrem de important după mai bine de 18 ani de când a fost nefolosit”, a scris Genoiu pe pagina de Facebook.

Bazinul de la Colegiul Național „Carol” din Craiova este unul dintre cele mai mari bazine din zona Olteniei având o suprafaţă de 493,52 mp cu dependinţele de care dispune.

Municipalitatea are în plan lucrări de reabilitare a instalațiilor aferente, respectiv instalații interioare, exterioare, centrală termică. Cele care există acolo au durata de exploatare depaşită, sunt extrem de corodate şi nici nu mai sunt întregi.

Valoarea totală a investiţiei este de aproape 1,8 milioane de lei, durata de realizare fiind de şase luni.

Articolul precedentDirectorul DSV Dolj, la o lună după stingerea focarului de pestă porcină din Comănicea: „Atât primarul cât și viceprimarul ne-au împiedicat în soluționarea problemei”. Inspectorii DSP Dolj puși să facă verificări
Articolul următorDrumuri naționale acoperite cu zăpadă, în județul Dolj. Se anunță ninsori, vânt puternic și vreme deosebit de rece