Centrul de Resurse și Asistență în Învățare și Formare din cadrul Universității din Craiova lansează studenților o primă provocare, respectiv un concurs de logo-uri, cele mai bune trei propuneri ale tinerilor fiind premiate.

Reprezentanții Universității din Craiova organizează acest concurs pentru crearea unui logo care să reprezinte Centrul de Resurse și Asistență în Învățare și Formare.

Propunerile pot fi trimise la adresa de e-mail [email protected] până pe 12 februarie, câștigătorii urmând să fie desemnați pe 15 februarie.

Aprecierile se vor contoriza în voturi sub formă de like pentru fiecare logo, postat pe pagina de Facebook a Centrului de Resurse și Asistență în Învățare și Formare. Până la data de 7 februarie, pe pagina de Facebook CRAIF au fost postate 14 propuneri.

Universitatea din Craiova  a deschis Centrul de resurse şi asistenţă în învăţare şi formare (CRAIF), în data de 15 ianuarie, proiect fiind destinat studenţilor de anul I aflaţi în situaţii de risc. Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt 1.050 de studenţi, câte 350 pentru fiecare an de derulare a proiectului, de la toate cele 12 facultăţi ale instituției.

Articolul precedentSelecție pentru culegători de mazăre în Danemarca. Ce condiții trebuie să respecte doljenii interesați de ofertă
Articolul următorCraiovean reţinut de poliţişti după ce a fost prins băut la volan şi fără permis