Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Craiova, a fost reţinut de poliţiştii craioveni, miercuri, după ce a fost depistat la volan, fără permis şi având o concentraţie de 1,45 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că şoferul a fost depistat miercuri dimineaţa, el fiind condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că bărbatul respectiv avea suspendat dreptul de a conduce autoturisme, din data de 20 decembrie 2016, ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulaţiei rutiere.

„Poliţiştii au mai stabilit faptul că, anterior, bărbatul mai fusese depistat conducând autoturisme, deşi nu avea acest drept, fiind întocmite în acest sens alte 2 dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui autoturism fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice“, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, în cursul acestei zile, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentConcurs de logo-uri pentru Centrul de Resurse și Asistență în Învățare și Formare din cadrul Universității din Craiova
Articolul următorDouă mii de doze de vaccin antigripal au ajuns în Dolj. DSP ceruse de trei ori mai multe