Se acționează cu material antiderapant pe toate drumurile administrate de DRDP Craiova pentru evitarea formarii poleiului. Zonele cele mai predispuse la apariția poleiului sunt podurile, pasajele cât și pantele, de aceea vă recomandăm să circulați cu viteză redusă și să sporiți atenția în aceste zone.

Publicată de DRDP Craiova pe Luni, 19 Noiembrie 2018

Județul Dolj se află sub cod galben de vreme severă imediată, valabil pentru intervalul orar 9.00 – 11.00, fenomenele meteorologice așteptate presupunând depuneri de polei din ploaie slabă sau burniță.

Potrivit avertizărilor Administrației Naționale de Meteorologie, pe lângă polei sunt șanse foarte mari să apară ceața densă ce determină scăderea vizibilității.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova acționează, la ora transmiterii știrii, cu material antiderapant pentru derularea traficului rutier în bune condiții, activitate care a avut loc și la primele ore ale dimineții.

„Având în vedere atenționarea, emisă de centrul Regional meteorologic Oltenia, cu privire la riscul formării poleiului pe drumurile naționale, se acționează preventiv cu material antiderapant pentru asigurarea siguranței traficului rutier. Zonele cele mai predispuse la apariția poleiului sunt podurile, pasajele cât și pantele, de aceea vă recomandăm să circulați cu viteză redusă și să sporiți atenția în aceste zone”, au transmis reprezentanții DRDP Craiova.

Articolul precedentSute de solicitări pentru echivalarea studiilor făcute de elevii doljeni întorși din străinătate
Articolul următorO craioveancă a intrat în casa unui bărbat din Filiași și a furat aproape 3.000 de lei. Ce metodă a aplicat femeia