O femeie în vârstă de 51 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind bănuită că a intrat în casa unui bărbat din Filiași de unde a sustras suma de 2.600 de lei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a spus că fapta a fost sesizată în urmă cu o săptămână, femeia fiind surprinsă chiar de către proprietarul casei în locuința respectivă. Aceasta i-a spus bărbatului că a greșit adresa, părăsind imediat spațiul respectiv.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au identificat o femeie de 51 de ani, din Craiova, bănuită că, la data de 11 noiembrie, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat din Filiaşi, de unde ar fi sustras suma de 2.600 de lei. Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că femeia ar fi profitat de faptul că persoana vătămată lipsea de la domiciliu, iar atunci când bărbatul a revenit, cea în cauză a prezentat o situaţie ireală, cu scopul de a-i distrage acestuia atenţia, părăsind apoi locuinţa. Cea în cauză i-ar fi prezentat persoanei vătămate faptul că a greşit locuinţa, susţinând că ar fi vrut să vină în vizită la o altă persoană”, a declarat Grădinaru.

Poliţiştii au recuperat şi restituit prejudiciul persoanei vătămate, în cauză cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Articolul precedentCod galben de polei și ceață, în județul Dolj
Articolul următorFetiţă de cinci ani din Dolj, în comă după ce a fost lovită de o maşină