Cei doi bărbați din județul Olt, acuzați că au ucis doi ciobani, în localitățile Cilieni și Tia Mare, vor fi cercetați în stare de arest preventiv. Solicitările procurorilor au fost admise miercuri, de către magistrații Tribunalului Olt.

Potrivit procurorilor din cadrul Pachetului de pe lângă Tribunalul Olt, Ilie Papa, de 41 ani, din comuna Cilieni, este acuzat că, în urma unui conflict spontan, a ucis un bărbat de 66 ani, din localitate. „În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 04 iulie 2018, în jurul orelor 00.00 – 01.00, în urma unui conflict spontan, suspectul P.I. din comuna Cilieni, judeţul Olt, a agresat-o fizic cu o coasă pe victima J.T. în vârstă de 66 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce se afla pe izlazul comunei Cilieni, judeţul Olt, producându-i leziuni traumatice care au condus la decesul său”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Magistrații Tribunalului Olt au admis, în acest caz, solicitarea cu privire la arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Cel de-al doilea bărbat arestat este Alexandru Ion Fodor, în vârstă de 19 ani, din Tia Mare. Acesta şi-a înjunghiat unchiul cu un cuţit în zona inimii, i-a furat telefonul mobil, fugind de la locul faptei. Tânărul a fost prins câteva ore mai târziu într-un lan de porumb. Și acesta a fost arestat preventiv.

Articolul precedentO poștăriță din Olt și-a pierdut viața la locul de muncă. Cazul este cercetat de ITM
Articolul următorNumărul studenților străini care aleg Universitatea din Craiova crește în fiecare an