Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt au în cercetare trei cauze în care angajaţi din judeţul Olt şi-au pierdut viaţa, luna trecută, în timpul serviciului. Unul dintre cazuri se referă la decesul poştăriţei din comuna Drăghiceni, femeia în vârstă de 47 de ani pierzându-si viața în urma unui infarct.

Poștăriţa din Drăghiceni a făcut infarct chiar în timpul serviciului. Femeia de doar 47 de ani avea doi copii, un băiat, la vârsta adolescenţei, şi o fată căsătorită. Tot la locul de muncă au decedat și alți doi bărbați, mecanici de meserie. Unul lucra la o societate de construcţii, celălalt la o firmă care asigură mentenanţa unei companii mai mari.

Potrivit unui bilanț al ITM Olt, în luna iunie, la nivelul județului Olt, nu mai puțin de 18 persoane au fost implicate în accidente de muncă. 15 angajați au avut nevoie de recuperare temporară și trei și-au pierdut viața. În toate cele trei cazuri, decesul a fost cauzat de infarct, inspectorii de muncă deschizând anchete pentru a depista împrejurările.

 

Articolul precedentComerțul cu țigări de contrabandă, greu e combătut în Dolj. Mașină plină cu pachete netimbrate, la Breasta
Articolul următorCiobanii din Olt acuzați de crimă, arestați