Sportivii și antrenorii doljeni vor fi premiați, anul acesta, în cadrul evenimentului „Gala Sportului Doljean”, organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, în luna decembrie, din bugetul local fiind alocată în acest sens suma de 40.000 de lei.

Potrivit organizatorilor „Galei Sportului Doljean”, premierea anuală a sportivilor și antrenorilor a devenit o tradiție în județul Dolj. Vor fi recompensați cei care sunt legitimați la cluburile sportive din Craiova și care au obținut cele mai bune rezultate la competițiile din acest an.

„A devenit deja o tradiţie ca în fiecare an să răsplătim excelenţa în sport. Este cunoscut faptul că sportul este unul dintre cei mai buni ambasadori, iar performanţele obţinute de-a lungul timpului au făcut ca renumele Craiovei, alături de cel al României să fie recunoscut la nivel internaţional. Deoarece performanța sportivă are o puternică dimensiune socială, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj organizează în luna decembrie 2018 <<Gala Sportului Doljean>>, manifestare în cadrul căreia vor fi premiaţi sportivii şi antrenorii legitimați la cluburile din Craiova, cu cele mai bune rezultate în anul 2018. O performanţă majoră se obţine cu sacrificii mari – talentul nativ este dublat de ambiţie și multă muncă. Participarea la competiţii este foarte solicitantă pentru sportivi. Antrenamentele intense, alimentaţia adecvată, motivația şi voinţa nu sunt suficiente pentru a fi performant în acest domeniu. Orice sportiv poate realiza o performanță de succes, fie și numai în comparație cu prestațiile sale anterioare. De altfel, acesta este un motiv de mare importanță în viața sportivilor, mai ales în stadiile inițiale ale activității sau la niveluri competiționale mai puțin pretențioase”, se arată în proiectul de hotărâre care va fi supus la vot, joi, în cadrul Ședinței Consiliului Municipal Craiova din această lună.

Tot din raport rezultă că suma de 40.000 de lei este necesară pentru premierea următoarelor categorii: cele mai bune performanțe sportive seniori; cele mai bune performanțe antrenori seniori; cele mai bune performanțe sportivi juniori și cele mai bune performanțe antrenori juniori.

Articolul precedentExpoziție columbofilă, la Craiova. Zeci de crescători vor prezenta cele mai frumoase exemplare
Articolul următorTânără din Caracal, prinsă la furat în mall-ul din Craiova