O tânără în vârstă de 18 ani, din Caracal, județul Olt, s-a ales cu dosar penal după ce joi a fost prinsă că a furat haine și accesorii în valoare de peste 1.000 de lei din mall-ul craiovean.   

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, vânzătorii au fost cei care au anunțat poliția imediat după ce și-au dat seama de ceea ce făcuse tânăra din Olt.

„La data de 22 noiembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați despre faptul că o femeie a sustras mai multe produse dintr-un centru comercial craiovean. La fața locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre o tânără de 18 ani, din Caracal, judeţul Olt, care a sustras mai multe articole de îmbrăcăminte și accesorii, în valoare totală de 1.098 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, a mai spus Grădinaru.

Articolul precedentCei mai buni sportivi și antrenori doljeni, premiați și anul acesta. Primăria Craiova alocă 40.000 de lei
Articolul următorInstituții renumite din Craiova, școli și grădinițe, fără autorizație de securitate la incendiu. Primăria Craiova, pe lista unităților cu probleme