Caravana „O șansă pentru viață”, aparținând Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Craiova, se află în centrul municipiului Craiova, reprezentanții instituției luând decizia deplasării în speranța că vor mai rezolva problema stocului de sânge.

La ora actuală, foarte mulți pacienți din spitale au nevoie de transfuzii de sânge sau de preparate sangvine pentru a supraviețui, nu puține fiind mesajele prin care aparținătorii sau prietenii apelează la donatori. Numărul acestora este mic însă comparativ cu solicitările, reprezentanții Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Craiova încercând să mai rezolve problema prin deplasări cu laboratorul mobil.

În această săptămână, miercuri și vineri, Caravana „O șansă pentru viață” se află în centrul municipiului Craiova. Cei care pot dona sânge sunt rugați să o facă, pe lângă faptul că au satisfacția morală că au ajutat o persoană, donatorii fiind și recompensați cu tichete de masă și o zi liberă la serviciu.

Craiovenii mai la dispoziție și alte două zile, săptămâna viitoare, laboratorul mobil urmând să mai ajungă în centrul urbei, pe 10 și 12 aprilie.

Campania „O șansă pentru viață” are și rolul de a sensibiliza cât mai mulți craioveni și de a le explica acestora cât de important este donarea de sânge atât pentru persoanele aflate în nevoie, dar şi pentru propria sănătate.

Articolul precedentElevi de la Colegiul Militar din Craiova, premiați la NATO Challenge
Articolul următorAu început controalele în rândul comercianților de carne și produse din carne din Craiova. Au fost date amenzi și s-au confiscat mărfuri