Mai multe magazine de carne din Craiova au fost amendate, joi, în urma unei acțiuni derulate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice cu scopul prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale de comerț din acest domeniu.

Oamenii legii au verificat 12 societăţi comerciale, cinci persoane fizice şi trei mijloace de transport, constatând nereguli pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în valoare de 125.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au confiscat 955 de kilograme carne şi produse carne, în valoare de peste 4.000 de lei, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Printre „ghinioniști” se numără și un agent economic din Craiova  care a fost amendat pentru că avea la vânzare mezeluri și produse din care, fără acte care să dovedească locul de unde provin.

„Acesta oferea spre vânzare 60 kilograme de mezeluri și produse din carne, pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 12/1990 rep., dispunându-se totodată confiscarea cantității de 60 kg mezeluri și produse din carne, în valoare de 1.200 lei”, a explicat reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentCaravana „O șansă pentru viață”, în centrul Craiovei. Criză de sânge în spitale
Articolul următorPSD face miting la Craiova. Liderii anunţă că vor ieşi în stradă 10.000 de membri şi simpatizanţi