Cantonamentul din Lunca Jiului va fi inaugurat luni, anunțul fiind făcut de către primarul municipiului Craiova, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Edilul Craiovei, Mihail Genoiu, a spus că mai sunt lucrări de făcut, dar țin de amenajarea spațiului verde din curtea interioară, acestea urmând a fi efectuate în primăvară, când vremea va permite.

„Luni, o să inaugurăm Cantonamentul de pe Bulevardul Știrbei Vodă, din Craiova.  Acesta s-a finalizat, s-a recepționat. Se mai doreau ceva amenajări la spațiile verzi, s-a lucrat în acest sens, dar vremea nu permite mai mult decât s-a făcut până acum. Se va continua în primăvară cu amenajarea spațiilor verzi din curtea interioară.  Este un lucru extraordinar și cred că la aceasă oră nu există o bază de cantonament dotată și așa de bine pregătită pentru recuperarea sportivilor, cum este cea de la Craiova”, a declarat Genoiu.

Lucrările de reabilitare a Cantonamentului de pe Bulevardul Știrbei Vodă din Craiova au demarat la finele anului trecut și urmau să fie gata în august, anul acesta, dar au fost înregistrate întârzieri. Modernizarea a costat peste 5.000.000 de lei, fondurile provenind din bugetul local.

Proiectul cuprinde și realizarea clădirii pentru un centru de recuperare prevăzut cu patru camere pentru oficiali, bucătărie, sală de mese, cabinet medical, 30 de vestiare pentru sportivi, sală de fitness, jacuzzi, spa, camere de masaj, cameră de tratament criogenic, saună umedă, uscată şi cu infraroşu.

 

 

Articolul precedentInvățământul profesional și tehnic, dezbatere la nivel județean, în Dolj
Articolul următorCraiovenii au petrecut a doua noapte în frig. Reprezentanții CEO nu prea mai știu ce termene să dea