Craiovenii au petrecut noaptea de miercuri spre joi în frig, în ciuda declarațiilor directorului general al Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, care miercuri a spus că sunt șanse ca locuințele să fie încălzite în timpul nopții.

Chiar și autoritățile municipale s-au bazat pe estimările reprezentanților CEO, primarul Mihail Genoiu spunând, ieri, într-o conferință de presă, că lucrurile s-ar putea rezolva miercuri, în intervalul 20.00-23.00.

În ceea ce-i privește pe cei din conducerea CEO, aceștia par a nu se pune de acord în privința termenelor date. Astfel, dacă miercuri dimineață, Sorin Boza a spus că se face tot posibilul ca în timpul nopții de miercuri spre joi să se reia livrarea agentului termic, menționând că „sunt și șanse în acest sens”, câteva minute mai târziu, directorul Sucursalei Electrocentralei Ișalnița, Dan Vasile, a precizat că situația se va rezolva, „joi după masă, spre seară”.

Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile și în cursul zilei de joi. Cert este că în locuințe, școli, grădinițe și celelalte instituții publice căldura se asigură cu aeroterme și alte surse electrice, foarte mulți părinți preferând să își țină copiii acasă.

Articolul precedentCantonamentul Craiovei, gata după mai bine de un an de la semnarea contractului
Articolul următorVIDEO. Noi verificări la Spitalul Județean de Urgență Craiova după ce gândacii au ajuns pe Secția Urologie