Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea doljeană Galicea Mare, este cercetat penal după ce miercuri, băut fiind și fără permis de conducere, a provocat un accident. Mașina la volanul căreia s-a urcat nu era înmatriculată. 

Evenimentul a avut loc pe strada Măgurii din localitatea Galicea Mare, nefiind înregistrate victime, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat în porțile unei gospodării.

„Poliţiştii s-au deplasat la fața locului şi au constatat faptul că un bărbat de 36 de ani, din Galicea Mare, a pierdut controlul volanului şi a lovit porțile metalice ale unui imobil, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul nu era înmatriculat în circulație, bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Grădinaru.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Articolul precedentTermocentralele din Dolj, într-un clasament european al poluatorilor
Articolul următorAdopții de câini la adăpostul de la Breasta