Un bărbat în vârsată de 32 de ani, din Bârlad, bănuit că ar fi sustras, în perioada lunilor noiembrie şi decembrie, bunuri în valoare totală de 66.300 de lei, din locuinţele unor craioveni, a fost reținut marți de către polițiștii craioveni.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, oamenii legii au efectuat o percheziţie domiciliară în Craiova, la locuinţa bărbatului, o parte din bunurile furate fiind găsite aici.

„Poliţiştii au identificat un bărbat de 32 de ani, din Bârlad, judeţul Vaslui, care ar fi pătruns prin efracţie în locuinţele a patru persoane din Craiova, de unde ar fi sustras bunuri şi bani în valoare totală de aproximativ 66.300 de lei. O bună parte din prejudiciul produs a fost recuperat de poliţişti şi restituit persoanelor vătămate, în cauză cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Bărbatul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentVIDEO. Imagini brutale cu lupte de stradă, într-un oraş din Dolj. Un poliţist a fost rănit
Articolul următorRazie de amploare, în Calafat, după scandalul dintre cele două familii din localitate. Au fost aplicate amenzi și au fost confiscate mărfuri