Doi candidați din Gorj au fost eliminați de la proba scrisă la limba şi literatura română a examenului de bacalaureat. Unul dintre tineri a încercat să copieze, iar celuilalt i-a sunat telefonul în timpul derulării examenului. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Georgeta Popescu, unul dintre incidente s-a petrecut la Colegiul „Ion Mincu” din Târgu Jiu și cel de-al doilea la Motru.  „Au fost eliminați doi candidați, unul de la centrul din Motru și celălalt de la Colegiul Tehnic Ion Mincu, din Târgu-Jiu. Celui din Motru i-a sunat telefonul, iar celălalt, de la Târgu Jiu, a fost prins copiind”, a declarat, Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

În Gorj s-au înscris în vederea susținerii examenului de bacalaureat nu mai puțin de 3.082 de candidați, 211 absentând. În județ sunt nouă centre de examen, șapte în municipiul Târgu Jiu și alte două în județ, la Turceni și Motru.

 

Articolul precedentDouă femei din Dolj de-o vârstă cu Centenarul, omagiate de autorităţi
Articolul următorScandalul roşiilor aruncate. Ministru: „Se întâmplă ca, în procesul de producţie, de valorificare a tomatelor, să se deprecieze“