În județul Dolj, din cei 3.692 de candidați la examenul de bacalaureat, două eleve au reușit să obțină media 10. Este vorba despre Roșu Maria Iulia, de la Colegiul Național „Elena Cuza” Craiova și Putere Mădălina Georgiana, de la Colegiul Național „Frații Buzești” Craiova.

În total, în județul Dolj, au fost înregistrate 236 note de 10.00, cele mai multe la matematică și logică ( 9 la Limba și literatura română, 46 la Istorie, 51 la Matematică, 50 la Logică și argumentare, 40 la Anatomie și fiziologie umană, 16 la Geografie, 10 la Fizică teoretică, 5 la Economie, 3 la Informatică, 2 la Biologie vegetală și animală, 2 la Chimie și alte 2 la Sociologie). La Liceul Tehnologic Special „Bethoven” niciun elev nu a reușit să promoveze examenul.

Gradul de promovare, înainte de contestații, este de 65,03%, după cum au anunțat reprezentanții ISJ Dolj, județul Dolj ocupând locul 23 la nivel național.

Articolul precedentImpact între o cisternă încărcată cu GPL și o autoutilitară (FOTO)
Articolul următorCrime trase la indigo în județul Olt. Doi ciobani și-au pierdut viața, unul fiind omorât cu o coasă, altul cu un cuțit