În mai puțin de două zile, în județul Olt au fost înregistrate două crime, cazurile părând a fi trase la indigo. Este vorba despre fapte petrecute între oieri, doi ciobani pierzându-și viața în urma altercațiilor.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, într-una dintre situații un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Cilieni, a lovit cu o coasă un alt bărbat în vârstă de 66 de ani. Nenorocirea s-a produs pe izlazul din localitate, în apropierea unei stâne, în noaptea de marți spre miercuri. „Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de violenţă, au dispus reţinerea, pentru o durată de 24 ore, începând cu ora 14.00, faţă de o persoană de sex bărbătesc în vârstă de 41 de ani, din comuna Cilieni, judeţul Olt, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de omor”, se arată într-un comunicat de preasă remis de Parchetul Olt.

O faptă asemănătoare a avut loc în comuna Tia Mare, în noaptea de luni spre marţi, când un tânăr în vârstă de 19 ani a lovit cu un cuțit, în zona inimii, un bărbat de 48 de ani. Cei doi erau ciobani la o stână din Tia Mare. În acest caz, autorul a încercat să scape de oamenii legii, ascunzându-se într-un lan de porumb din zonă. „Cercetările au fost zădărnicite de faptul că, imediat după comiterea faptei autorul s-a sustras, fiind prins în cursul acestei dimineţi, într-un lan de porumb. Ancheta este în curs de desfăşurare, iar după stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, se vor dispune măsuri legale corespunzătoare”, se mai arată în comunicatul de presă al Parchetului Olt.

Articolul precedentBAC 2018: Două medii de 10 în Craiova și un liceu cu promovare zero
Articolul următorParapeți metalici în zonele cu risc mare de accidente