Pompierii gorjeni au fost solicitați să asigure măsurile ce se impun după ce o cisternă încărcată cu GPL a intrat într-o autoutilitară. Accidentul a avut loc, miercuri, în comuna Țânțăreni din județul Gorj, pasagerul din autoutilitară fiind transportat la spital pentru investigații.

Cele două autovehicule au ajuns în afara părții carosabile, după cum au informat reprezentanții ISU Gorj. „ISU Gorj a fost solicitat să asigure măsuri de protecţie în cazul producerii unui accident rutier produs pe raza comunei Tânțăreni, satul Florești, în care au fost implicate o cisternă încărcată cu GPL şi o autoutilitară. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni. Echipajele au constatat că în urma impactului cele două autovehicule au părăsit partea carosabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Articolul precedentBAC 2018: Licee cu promovare zero în Gorj. Una dintre școli se află într-o comună unde nici primarul nu a reușit să ia Bac-ul
Articolul următorBAC 2018: Două medii de 10 în Craiova și un liceu cu promovare zero