Doi tineri în vârstă de 18 ani, din Craiova, sunt cercetați penal după ce joi au fost prinși imediat după ce furaseră un portofel cu acte și bani, din geanta unei femei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, craioveanca în vârstă de 20 de ani se deplasa pe strada Matei Basarab din localitate, anunțând oamenii legii despre comiterea faptei celor doi tineri.

„La data de 9 ianuarie, poliţişti din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Furturi din Buzunare, au prins în flagrant doi tineri de 18 ani, ambii din Craiova, la scurt timp după ce sustrăseseră un portofel cu acte și suma de 80 lei, din geanta unei femei, de 20 ani, din Craiova, care se deplasa pe strada Matei Basarab”, a declarat Grădinaru.

Prejudiciul a fost recuperat și înapoiat, în totalitate, persoanei vătămate, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, după cum a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentUn tânăr din Craiova a fost reținut la o lună după ce a tâlhărit un copil de 13 ani
Articolul următorFirma care asigură hrana la Spitalul Județean de Urgență Craiova: „Prestatorul are obligaţia să asigure la cerere şi contra cost hrănirea cadrelor medicale”