Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, a fost reținut miercuri de către polițiștii craioveni, acesta impreună cu un alt tânăr de 18 ani furând un telefon mobil de la un copil în vârstă de 13 ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că fapta a fost comisă luna trecută, tânărul smulgând telefonul din mâna copilului în timp ce acesta se plimba pe strada Unirii din Craiova.

„Ieri, 9 ianuarie,  poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au condus la sediu un tânăr de 19 ani, din Craiova, în baza unui mandat de aducere. Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul în cauză, împreună cu un alt tânăr de 18 ani, din Craiova, în ziua de 5 decembrie, anul trecut, ar fi sustras un telefon mobil de la un minor de 13 ani, prin smulgere, în timp ce aceasta se deplasa pe strada Unirii, din Craiova”, a precizat reprezentantul IPJ Dolj.

Acesta a mai spus că tânărul de 19 ani a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor craioveni cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentO doljeancă a ajuns la spital cu arsuri după ce i-a luat casa foc
Articolul următorAu furat portofelul cu bani și acte din geanta unei craiovence