Trei persoane au ajuns la spital, aseară, după ce maşina în care se aflau a ajuns pe una dintre părţile lateriale, fiind lovită de un alt autoturism care nu i-a acordat prioritate. Accidentul s-a petrecut în cartierul Craioviţa Nouă din Bănie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că accidentul s-a produs la intersecția străzilor Tufănele și Toporaşi, pe fondul neacordării de prioritate.

„Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism prin Craioviţa Nouă, nu a acordat prioritate unui alt auto condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, tot din Craiova. Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Tufănele și Toporași, iar în urma impactului mașina condusa de tânărul de 18 ani a ajuns pozitionata pe una dintre partile laterale ale acesteia“, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Pe numele tânărului în vârstă de 24 de ani a fost deschis un dosar penal.

„Au rezultat trei victime, toate din masina care circula regulamentar. Acestea erau conștiente când au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a mai afirmat Grădinaru.

Articolul precedentServiciile de asistență socială ale primăriilor din Dolj, un dezastru. „Este strict treaba autorităților locale”
Articolul următorBaroul Dolj: „A fost semnat protocolul privind majorarea onorariilor avocaților din oficiu”