Trei persoane au fost rănite, miercuri dimineaţa, după ce autoturismul lor a fost implicat într-un accident rutier în lanţ, pe bulevardul Dacia din Craiova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că în accident au fost implicate trei autoturisme. Persoanele rănite se aflau în autoturismul prins la mijloc, între alte două maşini.

„Un tânăr de 20 de ani, din Craiova, care se deplasa cu un auto pe bulevardul Dacia, a lovit din spate o maşină, la volanul căreia se află un alt tânăr de 20 de ani, din Craiova. A doua mașină a lovit apoi, tot din spate, un alt autoturism, care era condus de un bărbat de 43 de ani, din Craiova. Au rezultat trei victime, conștiente, rănite ușor, care încă nu fuseseră transportate la spital. Cele trei victime se aflau în al doilea autoturism“, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentFiltre rutiere cu poliţişti şi jandarmi, în comuna din Dolj unde s-a confirmat un focar de pestă porcină africană
Articolul următorAutorităţie au decis sacrificarea tuturor porcilor din satul Comănicea, unde s-a confirmat focarul de pestă porcină africană