Reabilitarea Secției de Hematologie din cadrul Spitalului Filantropia din Craiova se derulează conform graficului stabilit în momentul demarării lucrărilor, anunțul fiind făcut de către edilul Mihail Genoiu, joi.

Primarul Craiovei a mai spus, cu ocazia unei vizite pe șantier, că secția se va și extinde, urmând a se construi încă un etaj.

„Lucrările de reabilitare la clădirea secției de hematologie a spitalului Filantropia sunt în linie dreaptă. Pe lângă reabilitarea totală a clădirii vom mai construi încă un etaj pentru extinderea acestei secții”, a scris edilul Craiovei pe pagina sa de Facebook.

Secția hematologie a fost construită în anul 1930, în anul 1980 a fost consolidată și acum se fac intervenții la fundații, la parter, la etajul I și se construiește o mansardă „Pentru construire, clădirea P+1 cu destinația secție de hematologie se va extinde în partea vestică cu un lift exterior, amplasat la o distanță de 6,70m față de limita vestică de proprietate, pe celelalte direcții se păstrează amprenta la sol a construcției existente, fiind asigurată servitutea la vedere și picătura la streașină”, se arată în raportul privind reabilitarea și extinderea acestui corp de clădire.

Articolul precedentO bătrână din Craiova a murit intoxicată cu fum, în propria locuinţă. Focul ar fi pornit de la un scurtcircuit
Articolul următorPrins după doi ani de la comiterea unui furt. Un tânăr din Calafat l-a lăsat pe Nicolae Guță fără boxele audio