O femeie în vârstă de 85 de ani, din cartierul craiovean Brazda lui Novac, şi-a găsit sfârşitul, joi dimineaţă, intoxicată cu fum, după ce un incendiu pornind de la un scurt circuit i-a cuprins locuinţa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că poliţiştii şi pompierii au găsit-o pe femeie decedată.

„In cursul acestei dimineți, polițiști din cadrul Secției 4 Politie Craiova au fost sesizați cu privire la faptul ca usa locuinței unei femei de 85 de ani, din Craiova este închisă, iar aceasta nu răspunde, existând indicii că în interior ar avea loc un incendiu. La fața locului s-au deplasat polițiștii și pompierii care au găsit femeia decedată. Incendiul nu ar fi fost unul puternic“, a declarat Grădinaru.

El a adăugat că nu sunt suspiciuni de violenţă.

„Nu are urme de violența. Ușa era închisă pe interior . Nu sunt suspiciuni . Am înțeles că era mult fum în interior și aceasta ar putea fi o cauza. Urmează să se stabilească cu exactitate“, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.

Incendiul a fost lichidat de pompierii din Craiova

Articolul precedentProfesori și studenți ai Universității din Craiova, implicați în dezvoltarea unui nou model de mașină
Articolul următorSecția de Hematologie din cadrul Spitalului Filantropia din Craiova va avea un etaj în plus. Reabilitări ample după aproape 40 de ani de la ultimele intervenții