Aproximativ 150 de oameni trebuie să aştepte peste patru ore, în Aeroportul Craiova, pentru a zbura spre Milano, după ce zborul lor a suferit întârzieri din cauza unei greve a italienilor.

Călătorii au fost anunţaţi sec, printr-un SMS, de compania aeriană că toate zborurile programate către Italia vor suferi întârzieri.

„Stimate client, vrem să vă informăm despre posibilele acțiuni de grevă ale personalului de control al traficului aerian de pe toate aeroporturile italiene programate pentru data de 11 ianuarie 2019. Ca urmare, unele dintre zborurile Wizz Air de pe aeroport ar putea avea întreruperi pe tot parcursul zilei. Chiar dacă aceste greve se află în afara controlului nostru, ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate și vom depune eforturi pentru a minimiza orice întrerupere a călătoriei“, se arată în SMS-ul companiei.

Zborul Craiova-Milano, proramat la 13.45, va decolala 16.45.

Directorul Aeroportului Internațional din Craiova, Mircea Dumitru, a declarat că acesta este singurul zbor afectat, vineri.

„Este o situțaie neplăcută pentru călători, dar nu depinde de noi. Este vorba despre o situație creată de greva italienilor. Zborul către Milano va suferi întârzieri și cred că și pe sosiri vor fi ceva probleme”, a precizat Dumitru.

Articolul precedentPompierii doljeni, la ceas de bilanț. Câte persoane au salvat, anul trecut, din incendii
Articolul următorA intrat cu cuțitul de 14 centimetri într-o sală de jocuri din Craiova