Maşină luată de ape, pârâu ieşit din matcă, drumuri şi culturi inundate, acesta este bilanţul unei ploi torenţiale înregistrate luni seara în judeţul Gorj. Cea mai mare problemă a fost în localitatea Licurici, unde pe DN 67 B, a avut loc o viitură, apa depăşind înălţimea de un metru.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Naţionale de Drumuri Secţia Târgu Jiu, în zonă s-a acţionat cu două utilaje pentru a degaja partea carosabilă, de resturile aduse de viitură, după retragerea apelor. Din cauza acestei ieşiri bruşte a apei din matcă, DN 67 B a fost inundat pe o porţiune de doi kilometri. Traficul în zonă s-a desfăşurat cu foarte mare dificultate, dar din fericire nu au fost înregistrate victime.

Maşină luată de ape
Tot în Gorj, din cauza acestei viituri, o maşină a fost luată de pe carosabil şi dusă în şanţ. De asemenea, culturile agricole au fost şi ele inundate. Potrivit avertizările hidrometeorologice în vigoare astfel de fenomene mai pot apărea, fapt pentru care lucrătorii ISU Gorj şi autorităţile care răspund în astfel de situaţii sunt mobilizate şi vor interveni acolo unde este cazul.

Articolul precedentFOTO. Capela unei biserici din Alexandria cuprinsă de un incendiu
Articolul următorPremierul și alți patru miniștri din Cabinet vin în județul Olt