Foarte mulți părinți din județul Dolj și-au sfătuit copiii să refuze iaurtul, cornul și merele pe care le primesc la școală, întrucât nu pot fi consumate, spun aceștia.  

Produsele sunt luate acasă de către acei copii care sunt nevoiți să facă acest lucru, povestește o mămică din Craiova.

„Nu ai cum să consumi așa ceva. Am crezut că vor remedia problema, dar nu s-a întâmplat nimic. Poate firma care le oferă nu este de vină, dar ar fi indicat să facă un control la depozit, la cum ajung ele în depozit. Sunt mulți factori care duc la deteriorarea lor. Nu poți risca să consumi așa ceva. Fetele mele nu le mai iau, dar sigur sunt copii care o fac pentru că le mănâncă și așa, din păcate. Iaurtul este apă chioară, cornul tare rău”, a povestit mămica.

În ceea ce privește produsele, dacă autoritățile spuneau, în urmă cu aproximativ trei săptămâni că elevii primesc lapte bătut și că este normal să fie mai fluid, realitatea contrazice acest fapt. Copiilor li se oferă iaurt cu 1,8% grăsime. Cornurile sunt foarte tari, unele au și puncte de mucegai, iar merele par a fi trecut printr-un proces de deshidratare.

 

Articolul precedentOlguţa Vasilescu, contraatacă: „În şantierul de pe Drumul expres Craiova- Piteşti chiar se lucrează“
Articolul următorFOTO. Mașină căutată de autoritățile din Marea Britanie, găsită la Frontiera de la Calafat. Șoferul susține că a cumpărat autoturismul și că nu știa de problema fostului proprietar