Patru persoane, între care doi copii unul în vârstă de un an, celălalt de doi ani, au ajuns la spital, marți după-amiază, după ce au fost implicate într-un accident produs pe raza localității doljene Teasc.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a menționat faptul că la volanul mașinii se afla un bărbat în vârstă de 59 de ani, care la un moment dat a pierdut controlul autoturismului, întrând într-un cap de pod. Cei doi copii sunt nepoți ai șoferului și ai femeii care se mai afla în mașină.

„Un bărbat de 59 de ani a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe DN 55, prin Teasc, intrând într-un cap de pod. În mașină se mai afla o femeie de 52 de ani și doi copii minori, de 1 an și 2 ani. Toți sunt conștienți”, a declarat Grădinaru.

În acest caz a fost nevoie și de intervenția unei echipe de descarcerare întrucât în urma impactului șoferul a rămas prins între scaun și volan, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

Toate cele patru persoane au fost transportate la spital după ce li s-a acordat primul ajutor la fața locului.

 

Articolul precedentBradul din Piața „Mihai Viteazul” din Craiova, mutat în altă locație. Motivul pentru care autoritățile au luat această decizie
Articolul următorCraiova, lăsată fără căldură. Apa caldă, la parametri minimi