https://www.facebook.com/rela.filip/videos/pcb.2745398805535315/2745392215535974/?type=3&theater

Mai mulți craioveni au fost surprinși, în ultima perioadă, rupând florile din zonele publice ale urbei, faptă care, potrivit reprezentanților Regiei Autonome de Fond Locativ al Craiovei, nu are nicio scuză.  

Aurelia Filip, directorul RAADPFL Craiova, a postat pe pagina de Facebook, câteva fotografii cu cei prinși în flagrant, reacțiile craiovenilor neîntârziind să apară.

„A început recoltatul de trandafiri. Unii așa își cuceresc nevasta, alții își impodobesc curtea cu tagetes-ul plantat, ieri, pe linia mediană din Lăpuș. Vă rog să luați atitudine. Ei sunt puțini, noi, cei care iubim frumosul, suntem mulți”, a scris directorul RAADPFL Craiova pe pagina sa de Facebook.

Oamenii consideră că în astfel de situații se impune intervenția polițiștilor locali, unul dintre cetățeni amintind faptul că și în Grădina Botanică Craiova se întâlnește acest fenomen.

Conform legii, distrugerea/deteriorarea spațiile verzi și materialul dendofloricol existent prin rupere, tăiere, călcare sau orice alte mijloace, constituie contravenție și se sancționează cu amendă.

Articolul precedentSute de bancomate din Dolj, verificate de polițiști. Nici agenții de intervenție nu au scăpat de control
Articolul următorMilitarii Brigăzii Multinaționale Sud-Est din Craiova participă la „Saber Guardian 2019”