120 de bancomate, 57 dintre acestea amplasate în sedii bancare şi 63 în afara acestora, din județul Dolj, au fost verificate de către polițiști, în perioada 20 martie-17 mai, oamenii legii urmârind, prin acest control, gradul de siguranță al obiectivelor respective.

Întrucât au fost depistate și nereguli, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au aplicat și amenzi, constatând că sunt agenți de intervenție care încă nu știu să procedeze corect în cazul în care se acționează butonul de panică.

„Oamenii legii au verificat 120 de bancomate, 57 dintre acestea amplasate în sedii bancare şi 63 în afara acestora. De asemenea, au fost executate 116 alarme de exerciţiu şi tot atâtea echipaje de intervenţie au fost verificate. În urma neregulilor constatate, poliţiştii au trasat sarcini cu termene concrete de remediere a disfuncţionalităţilor, dar au aplicat şi trei sancţiuni contravenţionale. Referitor la agenţii de intervenție, aceştia au fost instruiţi cu privire la modul de acţiune, precum şi cu privire la prevenirea victimizării acestora în cazul producerii unor evenimente negative”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

 

Articolul precedentPrimăria Craiova a dat comandă de peste 16.000 de tichete de vacanță. Cât vor costa concediile
Articolul următorVIDEO/FOTO. Craiovenii fură flori și distrug spațiile verzi