Polițiștii craioveni caută un bărbat care, miercuri, a terorizat locuitorii unei scări de bloc din zona Brazda lui Novac după ce a verificat mai multe uși de apartamente, fapta fiind surprinsă de camerele de supraveghere. 

În imagini se observă cum bărbatul intră în scara blocului, purtând o mască de protecție în zona feței, și verifică ușile apartamentelor.

„Se pare ca metoda de operare este să lase semne la ornamentul de la broasca la fiecare ușă și revine să verifice după ce pleacă cineva din bloc”, spune unul dintre craioveni.

Cazul a fost preluat de către polițiști.

„În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din scara unui bloc din cartierul Brazda lui Novac, se poate observa un bărbat care pare să verifice mai multe uşi de apartamente. În cauză, poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării persoanei în cauză şi a lămuririi stării de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

De la începutul acestui an şi până în prezent, la nivelul Poliţiei Municipiului Craiova nu au înregistrate fapte de furt din locuinţe care să aibă un astfel de mod de operare, anunță IPJ Dolj.

Publicată de Se întâmplă în Craiova pe Miercuri, 24 iunie 2020

Sursa video: Facebook Esti Din Craiova Dacă…

Articolul precedentȘase bărbați au ajuns după gratii, în urma unui scandal soldat cu moartea unui doljean
Articolul următorDolj: Încă cinci cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19