Șase bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 49 de ani, din localitatea doljeană Unirea, au fost arestați pentru 30 de zile, miercuri, după ce au fost implicați în scandalul izbucnit în trafic, în noaptea de 22 iunie, în urma căruia un om a murit și mai multe persoane au ajuns la spital.  

Evenimentul a avut loc pe o stradă din comuna Unirea, bătaia pornind între două grupuri de persoane între care exista un conflict mai vechi. Mai mulți bărbați au fost răniți, unul dintre aceștia, în vârstă de 57 de ani, murind în drum spre spital.

Miercuri, cei cinci bărbați au ajuns în fața judecătorilor craioveni, măsura luată fiind arestul preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Totodată, în baza unui mandat de aducere emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, în faţa instanţei de judecată a mai fost prezentat cu propunere de arestare preventivă un tânăr de 25 de ani, care ar fi participat la altercaţie.

„Instanţa de judecată a emis şi faţă de această persoană un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind pus în aplicare de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj”, informează IPJ Dolj.

Cei șase bărbați au ajuns în spatele gratiilor, fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de încăierare din care a rezultat decesul unei persoane.

 

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 9. Pandemie a capella
Articolul următorVIDEO. Bărbat căutat de polițiști după ce a fost filmat când verifica ușile mai multor apartamente