Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat sâmbătă dimineață, după ieșirea din secția de votare din incinta Școlii Nr. 12 Decebal din Craiova, că a votat pentru modificarea Constituției.

„Am votat exact cum am votat şi în Parlament pentru modificarea Legii. Și eu şi alţi colegi parlamentari am exprimat prin vot deschis. Am votat considerând că este dreptul oricărui cetăţean să se exprime la acest referendum, este şi o obligaţie până la urmă, este o întrebare de modificare a Constituţiei şi cred că orice român ar trebui să vină şi să-şi exprime punctul de vedere. Cred că acest demers al celor trei milioane de cetăţeni trebuie respectat şi trebuia neapărat să dezbatem în Parlament şi să introducem la vot această modificare a Constituţiei. Rămâne să vedem dacă o să avem cvorum şi bineînţeles rămâne să vedem dacă dintrei cei care vin la vot spun da sau nu cu privire la modificarea Constituţiei. Eu cred că poporul român va vota în aşa fel încât să păstrăm familia tradiţională, în niciun caz să avem tendinţe progresiste sau ultraprogresiste cum vedem în alte ţări. Am votat cu speranța că nu voi avea emoții, la nunta fiului, că voi fi socru mare sau socru mic”,  a declarat vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda.

Articolul precedentLia Olguța Vasilescu a votat la Craiova: „Sper din toată inima că am votat pentru rezultatul pe care îl aşteaptă cei mai mulţi români”
Articolul următorOra 10: prezență la vot de 1,13% în județul Dolj