Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, se va afla, vineri, începând cu ora 10, la Craiova.

Vicepremierul va efectua o vizită la Colegiul Carol I şi în cartierul ANL. Totodată, Suciu va fi prezent la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Dolj, pentru a preda primarilor din 25 de comune peste 28.000 de cărţi funciare.

Înregistrarea sistematică s-a realizat prin Programul național de cadastru și carte funciară 2015-2023 (PNCCF), susținut de Guvernul României. Lucrările de cadastru general au fost finanțate din veniturile proprii ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Dolj.

Articolul precedentBani pentru primăriile din județul Dolj. „Aceste sume sunt mici și foarte mici. Duci o basculantă de pietriș pe drumurile care au nevoie”
Articolul următorINTERVIU. Niculina Stoican, director al Ansamblului Folcloric Maria Tănase:  „Ansamblul este o forță pe care o vom transforma într-o putere de neegalat”