Mai multe persoane care practică activitatea de taximetrie, în zona Aeroportului Craiova, au fost amendate de către polițiștii doljeni, în urma unui control efectuat în colaborare cu inspectori din cadrul Registrului Autot Român, Dolj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a spus că aceste verificări au avut loc joi și au vizat întreaga activitate de taximetrie, cei amendați fiind depistați cu că nu respectau  regulile privind tariful sau calitatea serviciului prestat.

De asemenea, oamenii legii au acționat și pe linia practicării ilegale a acestei ativități. În total au fost aplicate 34 de sancțiuni în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

„În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale, din care 24 la OUG 195/2002 şi 10 la Lg. 38/2003, privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere. Valoarea sancţiunilor aplicate de poliţişti este de aproximativ 30.000 de lei, fiind totodată reţinut un permis de conducere şi retrase patru certificate de înmatriculare”, a declarat Grădinaru.

 

 

Articolul precedentO femeie din Olt a vrut să dea mită, un televizor și whisky, polițiștilor din Dolj. Aceasta voia să-și scape un prieten de dosar penal
Articolul următorUn bărbat a ajuns la spital, în urma unui accident produs în Craiova