Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, vineri, după ce mașina la volanul căreia se afla a fost implicată într-un accident rutier produs în Craiova. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru a menționat că un alt șofer a fost de vină, neacordând prioritate autoturismului în care se afla craioveanul de 67 de ani.

„Un tânăr de 23 de ani, din Apele Vii, care circula cu un autoturism pe strada Frații Golești, din Craiova, nu a acordat prioritate unui alt autoturism, condus de un bărbat de 67 de ani, din Craiova, care circula pe A.I. Cuza. În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului de 67 de ani, acesta fiind transportat conștient la spital”, a spus reprezentantul IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentVIDEO/FOTO. Verificări de amploare în rândul taximetriștilor din zona Aeroportului Craiova. Amenzi și certificate de înmatriculare retrase
Articolul următorVIDEO/FOTO. Sute de călători, înghesuiți în două vagoane, într-un tren pe ruta București-Craiova. Oamenii stau cu ușa deschisă în timpul mersului pentru a putea respira