Toate utilajele au dispărut imediat după ce Liviu Dragnea a inaugurat, electoral, începerea lucrărilor l-a drumul expres Craiova-Pitești.

Startul oficial al lucrărilor la drumul expres Craiova-Slatina-Piteşti a fost dat, miercuri, iar centura de ocolire a oraşului Balş, parte a acestui drum, va fi primul tronson finalizat, până la finalul acestui an.

Coincidență, inaugurarea a fost făcută în plină campanie electorală.

La evenimentul ocazionat de începerea lucrărilor la drumul expres Craiova-Slatina-Piteşti, care va fi realizat în regim de mare viteză, au fost prezenţi, printre alţii, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea,ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, senatorul Claudiu Manda şi consilierul de stat pe probleme de infrastructură, deputatul Olguţa Vasilescu.
Liviu Dragnea, huiduit la Craiova

Imediat după evenimentul electoral, lucrările s-au oprit. De fapt, USR Dolj a postat o fotografie de la fața locului cu un câmp gol, fără muncitori și fără utilaje.

”NIMIC! Asta a rămas în lanul unde Dragnea, Manda, Olguța Vasilescu și Cuc au inaugurat, cu fast, marele drum expres Craiova-Pitești. Utilajele au fost retrase, nici țipenie de constructor. Solitară, bordura turnată personal de Olguța de parcă autostrăzile ar avea bordură. Acum e clar că vor să facă acolo un trotuar”, precizează USR Dolj într-o postare pe Facebook.

sursa: realitatea.net

Articolul precedentS-a dat startul lucrărilor la drumul expres Craiova-Piteşti
Articolul următorConcurenți din toată țara la competiția de mountain biking din Bănie