Peste 200 de persoane s-au înscris deja la cea de-a doua ediție a concursului de mountain biking (MTB) „Pedală în Bănie“, care se va desfășura la Craiova, în data de 8 iunie.

Potrivit oganizatorilor, până în prezent, în competiție s-au înscris 203 sportivi, dintre care 129 vor concura la cursa Race, iar 74 la cursa Maraton.

„Ne bucurăm să putem anunța că miercuri seara am atins borna de 200 de concurenți înscriși la «Pedală în Bănie» 2019. Vom avea, așadar, o participare cel puțin la fel de bogată ca la prima ediție și, încă o dată, va exista concurență serioasă pe cele două trasee.  Totodată, ne face plăcere să vedem cum se extind ecourile acestui eveniment în țară, pentru că avem competitori nu doar din toate cele cinci județe ale Olteniei, ci și din alte zone, precum Argeș, București, Alba ori Vrancea. Mai mult, ne-au anunțat intenția lor de a concura și sportivi din afara granițelor”, a menționat  Răzvan Catană, președintele A. S. „Ride Racing Team Ciclism“ Craiova

Pașii care trebuie urmați pentru intrarea în competiție sunt detaliați pe pagina oficială de Facebook „Pedală în Bănie“. De asemenea, pe pagina de Facebook a evenimentului „Pedală în Bănie – Concurs MTB“ a fost introdus butonul de bilete (Tickets), care direcționează vizitatorii direct către formularul pentru înregistrarea online.

După data de 3 iunie, înscrieri în concurs se vor mai putea face la sediul Asociației Sportive „Ride Racing Team Ciclism“ (Craiova, str. Sărarilor, nr. 19) sau în ziua și la locul de desfășurare a competiției – 8 iunie 2019, începând cu ora 8:00, la Sala Polivalentă Craiova.

Articolul precedentUtilajele au dispărut imediat după ce Dragnea a inaugurat drumul expres Craiova-Pitești
Articolul următorOlguţa Vasilescu, contraatacă: „În şantierul de pe Drumul expres Craiova- Piteşti chiar se lucrează“